Tuning


Met het tunen van de motor kijken we niet alleen naar het maximaliseren van de vermogensafgifte maar ook naar de behoefte van de rijder. Iedereen heeft namelijk een ander doel, gezondheid of motorverleden. Hier komen wij om de hoek kijken. Onze taak is het zorgen voor dé perfecte afstelling zodat u het maximale uit uw zelf kunt halen. 

Daarnaast wordt een nieuwe motor af-fabriek geleverd met een euronorm om aan bepaalde CO2 waarden te kunnen voldoen. Met het afstellen/tunen van de motor is het mogelijk om o.a. vermogen dips eruit te halen. Mocht er daarna een aanpassing doorgevoerd worden aan bijvoorbeeld het uitlaatsysteem, luchtinlaat of zuiger dan zorgt het afstellen van de motor voor betere prestaties en hangt 'ie beter aan het gas.   


Custom


Naast het afstellen van motoren leveren wij ook custom werk. Een van de uitblinkers was het fabriceren van een compleet 2-takt blok uit aluminium, voorzien van 2-cilinders en een volledige uitlaatlijn. Het blok is volledig in-huis ontwikkeld, uitgedraaid en afgesteld. Vervolgens is het blok volledig pas gemaakt in een '14 Honda frame. 


Speciale projecten


Naast motoren nemen wij ook projecten en uitdagingen aan, zo hebben wij voor Frits van Eerd (Jumbo Supermarkten) het complete V6 blok van een Williams-Honda FW11B uit '87 opnieuw opgebouwd en lopend gekregen.